Τις τελευταίες ώρες έχουν φουντώσει οι φήμες ότι η νεαρή τραγουδίστρια Μπίλι Άιλις θα είναι εκείνη τελικά που θα ερμηνεύσει το τραγούδι της επερχόμενης ταινίας Τζέιμς Μποντ, με τίτλο «No Time To Die».

Η φημολογία ξεκίνησε από το -ειδικό σε θέματα Τζέιμς Μποντ- blog mi6-hq.com αναφέροντας ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του, η 18χρονη Αμερικανίδα θα πει το τραγούδι της 25ης ταινίας Μποντ. 

Την ίδια στιγμή η Άιλις ανέβασε story στο Instagram ένα κολάζ φωτογραφιών με ορισμένα από τα διάσημα Bond girls ενισχύοντας έτσι ακόμα περισσότερο τις φήμες. 

Αν τελικά επιβεβαιωθεί η φήμη, η 18χρονη θα είναι γίνει αυτομάτως η νεαρότερη καλλιτέχνης που έχει ερμηνεύσει ποτέ τραγούδι ταινίας Τζέιμς Μποντ.

Πρέπει να αναφέρουμε ωστόσο, ότι μέχρι τώρα ούτε οι παραγωγοί της ταινίας αλλά ούτε και η Άιλις έχουν απαντήσει επίσημα σχετικά με τη φήμη που έχει κάνει το γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου.

Στο επερχόμενο «No Time To Die»,  σε σκηνοθεσία Κάρι Φουκουνάγκα, ο Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

Το «No Time To Die» θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 3 Απριλίου 2020 και θα είναι η τελευταία φορά που ο Ντάνιελ Κρεγκ θα φορέσει το κοστούμι του θρυλικού 007.