Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τον 51χρονο ηθοποιό βρήκε νεκρό η σύζυγος του, Κριστίν Γκριν, η οποία τον εντόπισε απαγχονισμένο στο μπάνιο του σπιτιού τους στο Λος Άντζελες το Σάββατο 11 Ιανουαρίου.

Ο Σταν Κιρς είχε γίνει ευρέως γνωστός κατά την εξαετία 1992-1998 όταν έπαιζε τον «Ρίτσι Ράιαν» στην τηλεοπτική «Highlander» και «General Hospital», καθώς και για τη συμμετοχή του, στα «Φιλαράκια».

Οι διασώστες που πήγαν στο σπίτι διαπίστωσαν ότι ο Σταν Κιρς ήταν νεκρός.

Η σύζυγος του επιβεβαίωσε το περιστατικό με ανάρτηση της στο Facebook του ηθοποιού, όπως αναφέρει, «χάσαμε με τραγικό τρόπο τον αγαπημένο μας, Σταν Κιρς στις 11 Ιανουαρίου… ήταν τόσο αγαπητός και είμαστε συντετριμμένοι. Ευχαριστώ για την κατανόηση σας και για το σεβασμό της ιδιωτικότητας μας σ’ αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή».

Δείτε την ανάρτηση:

Ακόμα η Κριστίν Γκριν με μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ευχαρίστησε τους πάντες «για την αγάπη και την υποστήριξη»,. Όπως τονίζει δεν έχει προλάβει ν’ απαντήσει σε όλα τα μηνύματα, e-mail και στα τηλέφωνα, αλλά έχει ακούσει ή διάβασει μέχρι και το τελευταίο από αυτά».

«Αισθάνομαι περιτριγυρισμένη από αγάπη και θα είμαι για πάντα εύγνωμων στον καθένα από εσάς», καταλήγει το μήνυμα της Κριστίν Γκριν.

Αναλυτικά το μήνυμα: