Ο Ντάνιελ Κρεγκ πρωταγωνιστεί στο νέο επικό διαφημιστικό σποτ γνωστής μπίρας με την οποία συνεργάζεται και αυτοτρολάρεται χαρίζοντας πολλές στιγμές γέλιου.

Το κόνσεπτ του διαφημιστικού θέλει τον Ντάνιελ Κρεγκ εναντίον Τζέιμς Μποντ και ξεκινά με τον ηθοποιό να χαλαρώνει ξαπλωμένος δίπλα στη θάλασσα, όταν ενημερώνεται ότι έχει φτάσει ο οδηγός που έχει καλέσει.

Μπαίνοντας στο ταξί, η οδηγός αναγνωρίζει στο πρόσωπό του τον θρυλικό 007 και του χαρίζει μια γρήγορη κούρσα... χωρίς αύριο, κάνοντας τον ηθοποιό να χάσει αρκετά χρόνια από τη ζωή του.

Όταν αποβιβάζεται από το όχημα, ο Κρεγκ συνειδητοποιεί ότι μέσα στο ταξί έχει ξεχάσει το διαβατήριό του και τότε ξεκινά μια πραγματική περιπέτεια... α λα Μποντ.

Ο Κρεγκ στην αρχή επιχειρεί να κυνηγήσει το ταξί τρέχοντας... όπως θα έκανε ο Τζέιμς Μποντ, όμως γρήγορα τα παρατάει ασθμαίνοντας... όπως δεν θα έκανε ο Μποντ!

Τελικά ο ηθοποιός καταφέρνει να φτάσει στο κάστρο όπου πήγε η οδηγός του ταξί και αφού πετυχαίνει να εξασφαλίσει ένα σμόκιν με πλάγιο τρόπο, αποδεικνύεται ότι «Μια φόρα Τζέιμς Μποντ, πάντα Τζέιμς Μποντ».