Τα πράγματα στη θέση τους έβαλαν οι παραγωγοί του Τζέιμς Μποντ, Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μάικλ Γουίλσον. Με αφορμή την επερχόμενη 25η ταινία Τζέιμς Μποντ με τίτλο «No Time to Die», οι παραγωγοί έδωσαν μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Variety βάζοντας τέλος στις φήμες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο χρόνο.

Όπως είναι γνωστό η νέα ταινία θα είναι η τελευταία που θα δούμε τον Ντάνιελ Κρεγκ να φορά το κοστούμι του θρυλικού 007, ωστόσο οι παραγωγοί ξεκαθάρισαν ότι δεν έχουν αρχίσει ακόμα να ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του.

Ο Γουίλσον παραδέχτηκε ότι ο επόμενος Μποντ μπορεί να είναι αρκετά διαφορετικός από ό,τι έχουμε συνηθίσει στις τελευταίες 5 ταινίες με πρωταγωνιστή τον Κρεγκ, ενώ η Μπροκόλι τόνισε ότι το δέρμα του μπορεί να έχει οποιοδήποτε χρώμα, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θα τον ενσαρκώσει γυναίκα ηθοποιός.

«Μπορεί να είναι οποιουδήποτε χρώματος, αλλά θα είναι άντρας» είπε χαρακτηριστικά η Μπροκόλι και πρόσθεσε «Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε νέους θηλυκούς χαρακτήρες-σκληρούς γυναικείους χαρακτήρες. Δεν μας ενδιαφέρει να πάρουμε έναν αντρικό χαρακτήρα και να τον δώσουμε σε γυναίκα».

Οι δηλώσεις της Μπροκόλι δεν προκαλούν έκπληξη αφού και στο παρελθόν είχε ξεκαθαρίσει «ο Τζέιμς Μποντ δημιουργήθηκε ως άντρας και θα παραμείνει άντρας».

Η νέα ταινία του θρυλικού 007 θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Απρίλιο.