Ο Jack Reacher επιστρέφει στην (μικρή) οθόνη από το Amazon, χωρίς όμως τον Τομ Κρουζ ο οποίος κόπηκε λόγω... ύψους.

Θυμίζουμε ότι σταρ του Χόλιγουντ είχε υποδυθεί τον ομώνυμο χαρακτήρα στον κινηματογράφο το 2012 και το 2016 σημειώνοντας έσοδα στο box office που αγγίζουν τα 400 εκατ. δολάρια. Παράλληλα, η σειρά βιβλίων του Τσάιλντ έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατ. αντίτυπα παγκοσμίως.

Η επικεφαλής του Amazon Studios, Τζένιφερ Σέιλκ, ανέφερε ότι η πρώτη σεζόν της σειράς που θα είναι το τηλεοπτικό reboot της ιστορίας θα βασιστεί στα γεγονότα που διαδραματίζονται στο πρώτο βιβλίο «The Killing Floor» (ελληνικός τίτλος «Κλοιός Θανάτου»), που κυκλοφόρησε το 1997.

Η σειρά, την οποία θα ηγηθεί ο Νικ Σαντόρα δημιουργός του Scoprion, είναι μια συμπαραγωγή του Amazon με την Skydance Television και την Paramount Television.

«Ο Λι Τσάιλντ έχει δημιουργήσει έναν εκπληκτικό χαρακτήρα και κόσμο. Είναι στόχος κάθε σεναριογράφου, παραγωγού, ηθοποιού, συντελεστή και μέλος του συνεργείου να πιάσει την ουσία των βιβλίων του Τσάιλντ - και, ευτυχώς, ο Λι ήταν εκεί και θα συνεχίσει να είναι εδώ, να μας οδηγεί στην πορεία της σειράς. Είναι ο παλμός του Reacher», ανέφερε ο Σαντόρα.

Ο συγγραφέας έχει δώσει τις ευλογίες του για το πρότζεκτ λέγοντας ότι «ο Reacher είναι στα πιο κατάλληλα χέρια».

Μέχρι στιγμής άγνωστες παραμένουν οι πληροφορίες για το καστ και η ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς.