Ύστερα από πέντε ταινίες έφτασε η ώρα για τον Ντάνιελ Κρεγκ να κρεμάσει το κοστούμι του Τζέιμς Μποντ, καθώς στο επερχόμενο «No Time to Die» ο ηθοποιός ενσαρκώνει για τελευταία φορά τον θρυλικό 007.

Για τον Κρεγκ μίλησε στο Variety ο Μάρτιν Κάμπελ ο οποίος τον σκηνοθέτησε στο «Casino Royale» το 2006.

Ο σκηνοθέτης παραδέχτηκε ότι στο κάστινγκ ο Κρεγκ δεν του γέμισε και πολύ το μάτι και η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκε αρκετά αφού δεν ήταν σίγουρος αν ταίριαζε στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ και μάλιστα να διαδεχτεί τον επιτυχημένο Πιρς Μπρόσναν.

«Για να είμαι ειλικρινής, μου πήρε λίγο χρόνο να το αποφασίσω. Η ερμηνεία του Ντάνιελ ήταν εξαιρετική, αλλά δεν ήταν όμορφο αγόρι. Η Μπάρμπαρα ήταν κατηγορηματικά υπέρ του», παραδέχτηκε. Ωστόσο ο Κάμπελ συμπλήρωσε ότι ο Κρεγκ βοήθησε να παρουσιάσουν τον χαρακτήρα πιο ανθρώπινο, ρεαλιστικό και γήινο, από ό,τι τον ήθελαν προηγούμενες τέσσερις ταινίες όπως το «Die Another Day» με τον σούπερ-ήρωα Μπρόσναν.

«Ήταν από σάρκα και αίμα» εξήγησε η Μπάρμπαρα Μπρόκολι και πρόσθεσε ότι ο Κρεγκ του έδωσε βάθος και ζωή «Ψάχναμε για ένα ήρωα του 21ου αιώνα και αυτό μας έδωσε ο Ντάνιελ. Αιμορραγεί, κλαίει, είναι πολύ σύγχρονος».