Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι, ο Τζάκι Τσαν (όπως και ο Τομ Κρουζ) συνηθίζει να κάνει μόνος του τα stunts στις ταινίες του και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει τραυματιστεί σοβαρά ή έχει κινδυνεύσει η ζωή του.

Αυτή τη φορά όμως ο αγαπητός ηθοποιός φαίνεται ότι το τερμάτισε, καθώς λίγο έλειψε να πνιγεί και να χάσει τη ζωή του.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τελευταίας του ταινίας με τίτλο «Vanguard». Ο 65χρονος ηθοποιός γύριζε μια σκηνή με jet ski όταν για ανεξήγητο λόγο παγιδεύτηκε σε ένα βράχο κάτω από το νερό και μάλιστα λίγο έλειψε να μείνει από οξυγόνο και να πνιγεί. Ευτυχώς για εκείνον το συνεργείο αντέδρασε γρήγορα και τον βοήθησε να απεγκλωβιστεί.

Όταν ο Τζάκι Τσαν θυμήθηκε το περιστατικό κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου στο Πεκίνο εξήγησε πως έπεισε τον εαυτό του να μην πανικοβληθεί μέχρι να φτάσει η βοήθεια, όμως η εμπειρία ακόμα και για εκείνον ήταν ιδιαίτερα τραυματική: «Όταν έκανα ένα ντους λίγο αργότερα εκείνη την ημέρα και θυμήθηκα το συμβάν, ξαφνικά ένιωσα τόσο τρομαγμένος που άρχισα να τρέμω. Σκεφτόμουν πως θα μπορούσα πολύ εύκολα να είχα πεθάνει».

Η ταινία «Vanguard» θα κυκλοφορήσει στην Κίνα στις 25 Ιανουαρίου.