Μπορεί το «The Witcher» (O Γητευτής)  να μην είναι ακριβώς το επόμενο «Game of Thrones» (σε αυτό συμφωνούν όλοι, είτε το λάτρεψαν είτε όχι), αλλά είναι σίγουρα το next big thing στις σειρές φαντασίας. Πέρα από το ανήκουν στο ίδιο είδος, οι δύο σειρές είναι πολύ πιθανό να αποκτήσουν σύντομα ένα ακόμη κοινό στοιχείο.

Ο Νορβηγός ηθοποιός Κρίστοφερ Χίβγιου, που στο «Game of Thrones» υποδύθηκε τον Τόρμουντ, αγαπημένο χαρακτήρα των φαν, θα έχει ρόλο στη δεύτερη σεζόν του «The Witcher», σύμφωνα με την ιστοσελίδα Redanian Intelligence, που παρακολουθεί στενά οτιδήποτε αφορά τη σειρά του Netflix.

Όλα ξεκίνησαν από ένα post στο Instagram του σκηνοθέτη Στίβεν Σούρτζικ, που αυτόν τον καιρό αναζητά τοποθεσίες γυρισμάτων για τη νέα σεζόν. Στο post αυτό, που στη συνέχεια σβήστηκε, ο Σούρτζικ έχει κάνει tag τους δύο πρωταγωνιστές Χένρι Κάβιλ (Γκέραλτ της Ρίβια) και Άνια Τσαλότρα (η μάγισσα Γένεφερ) και τον Κρίστοφερ Χίβγιου.

Τα λαγωνικά της ιστοσελίδας έκαναν την έρευνά τους και διαπίστωσαν ότι τον τελευταίο καιρό ο Χίβιου ακολούθησε στο Instagram όχι έναν, όχι δύο, αλλά τρεις διαφορετικούς λογαριασμούς σχετιζόμενους με το «The Witcher». Επίσης, ρωτώντας πηγές τους μέσα στην παραγωγή, επιβεβαίωσαν ότι το όνομα του Χίβγιου έχει ακουστεί και στο παρελθόν, αλλά δεν γνώριζαν κάτι επίσημο. Τέλος, η ιστοσελίδα GamesRadar παρατήρησε ότι ένας από τους πιο πρόσφατους ακόλουθους του Χίβγιου στο Instagram είναι – σωστά μαντέψατε – ο επίσημος λογαριασμός της σειράς.

Όλα τα παραπάνω βέβαια δεν επιβεβαιώνουν ότι ο μεγαλόσωμος Νορβηγός θα είναι στο καστ του νέου κύκλου του «The Witcher», ωστόσο η Redanian Intelligence μέχρι τώρα έχει πέσει μέσα στις προβλέψεις της για το κάστινγκ της πρώτης σεζόν. Και μάλιστα έχουν βρει και το ρόλο που θα ερμηνεύσει ο Χίβγιου: εκείνον του Νίβελεν, που τον έχουν καταραστεί και του έχουν δώσει χαρακτηριστικά αρκούδας. Πρόκειται για χαρακτήρα του διηγήματος «A Grain of Truth», που είναι γνωστό ότι θα διασκευαστεί σε ένα από τα νέα επεισόδια.

Οι φαν του «Game of Thrones» ίσως να θυμάστε ότι o Τόρμουντ έχει μια ιδιαίτερη... σχέση με τις αρκούδες. Σε ένα επεισόδιο είχε διηγηθεί μια περιπέτειά του που περιλάμβανε σεξ με αρκούδα. «Τα νύχια της ήταν κοφτερά αλλά ήξερε να τα χρησιμοποιεί. Και κάτω ήταν απαλή και μαλακή...» είχε πει. Αχ βρε Μπριέν, είχες τον τέλειο άντρα στα πόδια σου και τον αγνόησες...