Τις τελευταίες μέρες, τα social media διάσημων και μη, έχουν κατακλυστεί από το νέο challenge που δημιούργησε τυχαία η θρυλική τραγουδίστρια Ντόλι Πάρτον και έχει προκαλέσει ντελίριο στους χρήστες.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Τρίτη, η Ντόλι Πάρτον ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram ένα χιουμοριστικό κολάζ με τέσσερις διαφορετικές εκδοχές του εαυτού της τις οποίες θα αναρτούσε στο προφίλ της στο Linkedin, το Facebook, το Instagram και το Tinder. Όπως θα δείτε οι φωτογραφίες που πολύ εύστοχα επέλεξε, εκτός από το διαφορετικό χαρακτήρα του κάθε μέσου υπογραμμίζουν και τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζουμε τον εαυτό μας στο κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Get you a woman who can do it all 😉

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton) on

Το meme της 74χρονης τραγουδίστριας έγινε αμέσως trend καθώς χιλιάδες χρήστες των social media αλλά και σελέμπριτι ξεκίνησαν να αναρτούν τα δικά τους αντίστοιχα κολάζ.

Η σελίδα του Facebook 090- Greek cult TV προ(σ)κάλεσε τους followers να στείλουν τα δικά τους κολάζ με δημοφιλείς και αγαπημένους χαρακτήρες της ελληνικής τηλεόρασης και η ανταπόκριση ήταν μεγάλη. Από την Πέγκι Καρρά ή την Ελένη Βλαχάκη στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» και τον Βλάσση ή τη Δήμητρα στους «Απαράδεκτους» μέχρι τη Μαρίνα Κουντουράτου στους «Δυο Ξένους» και την Μυρσίνη Σεβαστού στις «Άγριες Μέλισσες», οι συνθέσεις που έφτιαξαν οι χρήστες είναι πραγματικά ξεκαρδιστικές και έχουν ήδη συγκεντρώσει χιλιάδες likes.

Στη συλλογή φωτογραφιών που ακολουθεί δείτε πώς θα ήταν η Χριστίνα Μαρκάτου (Ντόλτσε Βίτα), η Κορίνα (Εγκλήματα) ή ο Χοσέ (Σαββατογεννημένες) σε Linkedin/Facebook/Instagram και Tinder.