Οι διαφημίσεις που προβάλλονται κάθε χρόνο στη διάρκεια της μετάδοσης του Super Bowl, του μεγάλου τελικού του πρωταθλήματος αμερικανικού ποδοσφαίρου, διακρίνονται από δύο κυρίως στοιχεία: το χιούμορ τους και την παρουσία γνωστών σταρ.

Το τελευταίο παράδειγμα είναι η διαφήμιση για το αναψυκτικό Mountain Dew, που θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στην μετάδοση του αγώνα την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, αλλά βρίσκεται ήδη online και έχει γίνει, όπως ήταν αναμενόμενο, viral.

Σε αυτή βλέπουμε τον ηθοποιό Μπράιαν Κράνστον, πρωταγωνιστή της θρυλικής σειράς «Breaking Bad», να κυκλοφορεί στους διαδρόμους του στοιχειωμένου ξενοδοχείου από την ταινία τρόμου «Η Λάμψη» με ένα τσεκούρι, μιμούμενος άψογα τον Τζακ Νίκολσον. Σπάει την πόρτα του μπάνιου όπου είναι κλειδωμένη η γυναίκα του (η Τρέισι Έλις Ρος του «Black-ish») αλλά αντί να την σκοτώσει, την ξεδιψάει με ένα Mountain Dew.

Μέχρι εδώ όλα καλά, αλλά αυτή η τελευταία εικόνα της διαφήμισης με τον Κράνστον στο ρόλο των δίδυμων κοριτσιών-φαντασμάτων της «Λάμψης» μας κάνει να αισθανόμαστε κάπως άβολα…