Οι φαν του «The Mandalorian» έχουν κάθε λόγο να χαίρονται έπειτα από όσα ανακοίνωσε το αφεντικό της Disney, Bob Iger κατά την διάρκεια της συνάντησης των μετόχων για τα αποτελεσμένα του οικονομικού τριμήνου της εταιρείας.

Σύμφωνα με τον Iger λοιπόν, η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Disney+ έρχεται τον Οκτώβριο -νωρίτερα από ό,τι περιμέναμε- και μαζί της φέρνει περισσότερα προϊόντα με το Baby Yoda, το μικρό πράσινο πλασματάκι που έχει λιώσει τις καρδιές των φαν, αλλά και spin offs με χαρακτήρες που θα μπουν στη δεύτερη σεζόν.

Εκτός από το «The Mandalorian», μήνες κυκλοφορίας δόθηκαν επίσης και για τις σειρές «The Falcon and the Winter Soldier» και «WandVision» οι οποίες αναμένονται να κάνουν πρεμιέρα τον Αύγουστο και τον Δεκέμβριο αντίστοιχα, χωρίς όμως να γίνεται αναφορά και για τη σειρά του Loki την οποία μάλλν περιμένουμε μέσα στο 2021.

Τέλος ο Iger ανακοίνωσε ότι σε τρεις μόλις μήνες η online streaming πλατφόρμα της Disney ξεπέρασε κάθε προσδοκία, φτάνοντας πάνω από 28, 6 εκατ. συνδρομητές.