Το βράδυ της Δευτέρας, στις 22.45, οι «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 φέρνουν νέες ανατροπές. Ο Μιλτιάδης ανακαλύπτει πως η συμφωνία που έκανε με τον Δούκα ήταν μια κοροϊδία, ενώ αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Λάμπρο την απάτη του αδερφού του με την διαθήκη. Ο Λάμπρος αποφασίζει να αντιμετωπίσει μόνος του τον Δούκα, με απρόσμενες συνέπειες.

Ο Κυπραίος πείθει τη νύφη του Νέστορα να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον πεθερό της και ο Νέστορας πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Παράλληλα, ο Νικηφόρος καταρρακώνεται από την εγκυμοσύνη της Δρόσως. Προσπαθεί να βρει μια λύση, που δεν είναι άλλη από το να τερματίσουν την εγκυμοσύνη. Θα δεχτεί, όμως, η Δρόσω; Την ίδια ώρα, ο Μελέτης κάνει μια… ιδιαίτερη πρόταση στην φρεσκοπαντρεμένη Πηνελόπη για να απαλλαγεί μια και καλή από τον Κλεομένη. 

Η Ελένη έχει να αντιμετωπίσει την έντονη αντίδραση της Ασημίνας, στην απόφαση της να «κοιμάται» αστεφάνωτη με τον Κυπραίο. Τότε, η Ελένη παίρνει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον της, ενώ την ίδια στιγμή η Ασημίνα ανακαλύπτει κάτι φοβερό για τον Κυπραίο.