Για 15 χρόνια υπήρξε μια από τις πιο επιτυχημένες και δημοφιλείς σειρές παγκοσμίως. Ο λόγος για την αστυνομική σειρά «CSI: Crime Scene Investigation», που σύμφωνα με πληροφορίες του Variety ετοιμάζεται να επιστρέψει από το τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα του Variety το CBS ετοιμάζεται να αναβιώσει το CSI γιορτάζοντας έτσι τα 20 χρόνια από την πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου τον Οκτώβριο του 2000. Λέγεται μάλιστα ότι η παραγωγή βρίσκεται ήδη σε πρώιμα στάδια ενώ σύμφωνα με τις πηγές ο δημιουργός της σειράς Anthony Zuiker βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον εκτελεστικό παραγωγό Jerry Bruckheimer και τη δημιουργική ομάδα για τη συμμετοχή του στο πρότζεκτ. Σε συζητήσεις βρίσκεται και ο Jason Tracey («Elementary») για την υπογραφή του σεναρίου.

Φήμες θέλουν επισης τους William Petersen και Jorja Fox να έχουν δεχτεί πρόταση για να επιστρέψουν στους αρχικούς τους ρόλους, χωρίς να υπάρχει βέβαια κάποια επίσημη απάντηση.

Θυμίζουμε ότι το CSI γνώρισε τρεις ακόμα spin-off σειρές: CSI: Miami, CSI: New York και CSI: Cyber. Η αστυνομική σειρά που κρατούσε επί χρόνια τους τηλεθεατές σε αγωνία μας μετέφερε στα άδυτα ενός εγκληματολογικού εργαστηρίου στο Λας Βέγκας. Εκεί η επίλεκτη ομάδα του Γκιλ Γκρίσομ (William Petersen), ακολουθώντας συχνά ανορθόδοξες μεθόδους προσπαθούσε να εξιχνιάσει κάθε έγκλημα και να βρει τη λύση του μυστηρίου. Στο αρχικό καστ, εκτός από τους Petersen και Fox συμμετείχαν ακόμα οι: Marg Helgenberger, George Eads, Gary Dourdan, Jorja Fox, Paul Guilfoyle, Robert David Hall, και Eric Szmanda