Το σχεδιαζόμενο reboot της κλασικής ταινίας των 80s «Αγάπη μου, Συρρίκνωσα τα Παιδιά» («Honey, I Shrunk the Kids»), μόλις έγινε πολύ πιο ενδιαφέρον. Και αυτό γιατί στο «Shrunk», όπως είναι ο τίτλος της νέας ταινίας, θα επιστρέψει ο αρχικός πρωταγωνιστής Ρικ Μοράνις μετά από 23 ολόκληρα χρόνια απουσίας από την οθόνη.

Η τελευταία εμφάνιση του Μοράνις ήταν στο δεύτερο σίκουελ εκείνης της ταινίας, με τίτλο «Αγάπη μου, συρρικνωθήκαμε» («Honey, We Shrunk Ourselves», 1997). Στις ταινίες αυτές ο εκκεντρικός επιστήμονας Γουέιν Σαλίνσκι (Μοράνις) είχε καταφέρει με την τελευταία του εφεύρεση, μια ξεχωριστή ηλεκτρομαγνητική μηχανή, να συρρικνώσει τα παιδιά του και να τα κάνει σε μέγεθος ίσα σε μέγεθος με τη μύτη ενός μολυβιού.

Στη νέα ταινία κεντρικός ήρωας θα είναι ο γιος του Σαλίνσκι, τον οποίο θα υποδυθεί ο κωμικός Τζος Γκαντ. Ο Γκαντ πίεσε πολύ για την επιστροφή του Μοράνις, και όταν αυτή έγινε εφικτή, το πανηγύρισε δεόντως στο Twitter:

Σύμφωνα με το Variety, αν και τα αρχικά σχέδια της Disney ήταν να κυκλοφορήσει την ταινία μόνο στο Disney+, το σενάριο του Τοντ Ρόζενμπεργκ ήταν τόσο καλό που τελικά το φιλμ θα πάρει το δρόμο προς τη μεγάλη οθόνη.

Φέτος επιστρέφει στις αίθουσες κι άλλη μια ταινία στην οποία ξεχώρισε ο Ρικ Μοράνις στα 80s, οι «Ghostbusters». Ωστόσο οι παραγωγοί, αν και συγκέντρωσαν τα περισσότερα μέλη του αρχικού καστ, δεν ενδιαφέρθηκαν ή δεν κατάφεραν να πείσουν τον Μοράνις να συμμετάσχει.