Πρώτα διαβάστε την επίσημη σύνοψη της νέας ταινίας «The Iron Mask», που δεν έχει καμία σχέση με το «The Iron Mask» του 1998 με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο: «Οι θρύλοι των ταινιών δράσης Τζάκι Τσαν και Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ συνεργάζονται σε ένα ιστορικό έπος φαντασίας με μάχες που κόβουν την ανάσα και εκπληκτικές εικόνες. Η ταινία διαδραματίζεται στον 18ο αιώνα και ακολουθεί τον Άγγλο περιηγητή Τζόναθαν Γκριν καθώς ταξιδεύει από τη Ρωσία στην Κίνα αντιμετωπίζοντας δράκους, μαύρη μαγεία και έναν βασιλιά-δράκο σε μία απίθανη αλλά και θανάσιμη περιπέτεια. Συμπρωταγωνιστούν επίσης οι Τσαρλς Ντανς, Τζέισον Φλέμινγκ και Ρούτγκερ Χάουερ».

Τη διαβάσατε; Ωραία. Δείτε τώρα και το τρέιλερ:

Τι καταλαβαίνουμε από όλα τα παραπάνω; Ότι ο Σβαρτσενέγκερ και ο Τζάκι Τσαν εμφανίζονται μόνο σε μία σκηνή στην αρχή της ταινίας, την οποία την έχουν σπάσει σε 10 κομμάτια και την έχουν μοιράσει σε όλο το τρέιλερ. Πέρα από αυτά, πρωταγωνιστής είναι ξεκάθαρα ο Τζέισον Φλέμινγκ και μάλιστα η ταινία είναι σίκουελ μιας άλλης ρωσικής παραγωγής του 2014, με τίτλο «Viy» («Forbidden Empire» στα αγγλικά), που ακολουθούσε τον ίδιο ήρωα στην Τρανσιλβανία.

Όσο είδατε την πρώτη ταινία στους κινηματογράφους τόσο θα δείτε και αυτή, επομένως αναζητήστε την σε κάποιο βιντεοκλάμπ, κάποια υπηρεσία on demand ή σε «σκοτεινές γωνιές» του Ίντερνετ…