Είχε διαφημιστεί ως η καλύτερη ταινία από τον «Εξολοθρευτή 2: Μέρα Κρίσης» και μετά, αλλά αποδείχτηκε μία από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της χρονιάς, καθώς δεν κατάφερε να σηκώσει κεφάλι στο box office. Ποιο ήταν το πρόβλημα με το «Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο» (Terminator: Dark Fate). Ήταν τόσο κακή ταινία; Την απάντηση δίνει – ως συνήθως – το Honest Trailer.

Από τα πρώτα δευτερόλεπτα, το τρέιλερ ξεκαθαρίζει τα πράγματα: «Αφού ο “Εξολοθρευτής 3” σας απογοήτευσε, το “Εξολοθρευτής: Η Σωτηρία” σας έκανε να βαρεθείτε και το “Εξολοθρευτής: Γένεσις” σας έκανε να αναρωτηθείτε “τι έχω κάνει για να το αξίζω αυτό;”, επιτέλους έφτιαξαν μια αξιοπρεπή ταινία “Εξολοθρευτή” – μόνο που τώρα, κανείς δεν δίνει δεκάρα».

Βλέποντάς το, θα παρατηρήσετε κι εσείς (αν και θα το είχατε ήδη παρατηρήσει αν είδατε την ταινία) ότι αυτό που συμβαίνει είναι αλλαγή φύλου σε 2 ήρωες και αντιγραφή των ίδιων σκηνών δράσης από τη δεύτερη ταινία της σειράς. Και είναι όντως απορίας άξιον πώς ενώ μεγάλο μέρος της ταινίας διαδραματίζεται στο Μεξικό, δεν έχωσαν στο σενάριο ούτε ένα «Hasta la vista, baby»...