Πριν δυο χρόνια (2018) το Deadline μέσα από αποκλειστικό δημοσίευμά του ανέφερε ότι η ηθοποιός Μάργκο Ρόμπι πρόκειται να αναλάβει χρέη παραγωγού στην κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος «My Year of Rest and Relaxation» της Ottessa Moshfegh, η οποία μάλιστα θα φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Γιώργου Λάνθιμου.

H συνεργασία του Έλληνα σκηνοθέτη με τη γνωστή ηθοποιό φαίνεται να επιβεβαιώνεται τώρα και μέσα από τα credits της ταινίας στο ΙMDb Pro, όπως αναφέρει το watch and chil, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση ακόμα.

Η ιστορία του βιβλίου εστιάζει σε μια όμορφη ξανθιά γυναίκα που βιώνει μια σειρά δύσκολα γεγονότα και δεν μπορεί να κοιμηθεί. Έτσι αρχίζει να κάνει χρήση υπνωτικών χαπιών ώστε να μένει ξύπνια όσο το δυνατόν λιγότερο μέσα στο 24ωρο. Κάποια στιγμή ωστόσο αποφασίζει να κοιμηθεί για έναν ολόκληρο χρόνο και όταν ξυπνήσει να αλλάξει τις προτεραιότητες στη ζωή της.

Αυτό που μένει να δούμε λοιπόν είναι αν η Ρόμπι εκτός από παραγωγός θα είναι και η νέα πρωταγωνίστρια του Γιώργου Λάνθιμου.