Τώρα που ο χορός των βραβείων έκλεισε με το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου να πηγαίνει δικαίως στον Χοακίν Φίνιξ για τη συγκλονιστική ερμηνεία του στο «Joker», ο σκηνοθέτης του φιλμ, Τοντ Φίλιπς, τιμά τον πρωταγωνιστή του αναρτώντας στο Instagram ορισμένες αδημοσίευτες φωτογραφίες του από την τελευταία μέρα των γυρισμάτων.

Ευχαριστώντας καστ, συντελεστές και κοινό ο Φίλιπς αναφέρεται στη μοναδική και έντονη εμπειρία που έζησαν όλοι τους η οποία ωστόσο του αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση τώρα που έλαβε τέλος. Άλλωστε η πρώτη φωτογραφία της συλλογής, το ύφος και η σφιχτή αγκαλιά που κάνει ο Χοακίν στο σκηνοθέτη του τα λέει όλα.

«Όλες είναι από την τελευταία ημέρα γυρίσματος. Ήταν αναμφίβολα, γλυκόπικρη η αίσθηση. Παρόλο που νιώσαμε τέλεια που το κάναμε, βιώσαμε επίσης μια τόσο έντονη και μοναδική εμπειρία, και ξαφνικά απλώς τελείωσε. Η ταινία ήταν μια ανεπανάληπτη διαδρομή και ολοκληρώθηκε, βλέποντας τον Χοακίν να ανεβαίνει σε εκείνη τη σκηνή αυτό το Σαββατοκύριακο. Ευχαριστώ ξανά όλο το καστ και το προσωπικό. Και κυρίως τους φανς, που το τίμησαν», έγραψε στη λεζάντα του ο Φίλιπς.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε και βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας: