Το γύρο του διαδικτύου είχαν κάνει πρόσφατα βίντεο και φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Matrix 4» με τον Κιάνου Ριβς, ο οποίος δεν θύμιζε διόλου τουν «Νίο», να περιφέρεται στους δρόμους του Σαν Φρανσίκο.

Τις τελευταίες ώρες ένα νέο βίντεο από τα γυρίσματα βλέπει το φως της δημοσιότητας το οποίο ανέβηκε από το YouTube κανάλι «Is it Worth it?». Το βίντεο δείχνει τον «Νίο» και την «Τρίνιτι» (Κάρι Αν Μος) να πηδούν από την ταράτσα ενός κτηρίου στο Σαν Φρανσίσκο, να αιωρούνται για λίγο και στη συνέχεια να πιάνονται από το χέρι και να πετούν ψηλά στον ουρανό πριν επιστρέψουν και πάλι σε στέρεο έδαφος.

Όπως αναφέρεται στη σύντομη περιγραφή του βίντεο, οι δυο ηθοποιοί έκαναν πρόβες δοκιμάζοντας την ασφάλεια του συγκεκριμένου stunt με σακιά από άμμο, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι ο «Νίο» επιστρέφει και πάλι στη γνώριμη εμφάνιση του φορώντας το μαύρο δερμάτινο μακρύ παλτό του.

Αντίστοιχα εντυπωσιακά πλάνα έχουν κυκλοφορήσει και στο Twitter από διάφους χρήστες, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Την παραγωγή του «The Matrix 4» και τη διανομή της ταινίας παγκοσμίως έχουν αναλάβει οι Warner Bros. και Village Roadshow Pictures. Όπως και στα προηγούμενα τρία φιλμ το σενάριο υπογράφει η μια εκ των αδερφών Γουατσόφσκι, Λάνα, η οποία βρίσκεται και πίσω από το σκηνοθετικό τιμόνι.

Σημειώνεται ότι συνολικά η τριλογία επιστημονικής φαντασίας: «The Matrix» (1999), «The Matrix Reloaded» (2003) και «The Matrix Revolutions» (2003) είχε σημειώσει συνολικές εισπράξεις 1.6 δισ. δολαρίων στο παγκόσμιο box office.

Το τέταρτο κεφάλαιο του «Matrix» θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Μαΐου του 2021, 18 χρόνια μετά την τρίτη ταινία που κυκλοφόρησε το 2003.