Συγχωρήστε μας τον συναισθηματισμό όταν γράφουμε για το «Lost», αλλά πίσω στο 2004 αυτή η σειρά άλλαξε τον τρόπο που βλέπαμε τηλεόραση, ανέβασε πολύ το επίπεδο των παραγωγών, έβαλε στο παιχνίδι το Ίντερνετ και τα social media και δημιούργησε το fan culture που απολαμβάνουν τα τελευταία χρόνια σειρές σαν το «Game of Thrones» ή το «The Walking Dead».

Έτσι δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε ασυγκίνητοι μπροστά στην επανένωση δύο ηθοποιών της σειράς που ήταν από τους πιο αγαπημένους του κοινού. Ο Χένρι Ίαν Κιούσικ (Ντέσμοντ) και ο Χόρχε Γκαρσία (Χέρλεϊ) θα συνεργαστούν ξανά σε ένα crossover επεισόδιο των δύο σειρών του CBS όπου παίζουν αυτόν τον καιρό: του «MacGyver» και του «Hawaii Five-0».

Για την ακρίβεια, ο Γκαρσία θα εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο του «MacGyver», όπου ο Κιούσικ παίζει από φέτος. Και η selfie που ανέβασε ο τελευταίος στο Twitter ξυπνάει γλυκιές αναμνήσεις σε πολύ κόσμο…

Μετά το «Lost» ο συμπαθής κωμικός Χόρχε Γκαρσία, ανάμεσα στις stand-up εμφανίσεις του, δοκίμασε την τύχη του στη σειρά «Alcatraz» που είχε vibes από «Lost» αλλά δεν προχώρησε πέρα από την πρώτη σεζόν. Έκανε ένα χαρακτηριστικό πέρασμα από το «Once Upon a Time» αλλά βρήκε μόνιμη στέγη στο «Hawaii Five-0» δίπλα τον συμπρωταγωνιστή του στο «Lost» Ντάνιελ Ντάε Κιμ (Τζιν). 

Ενώ για να χαρούμε τον Χένρι Ίαν Κιούσικ σε «ζουμερό» ρόλο μετά το «Lost» (πέρα από γκεστ εμφανίσεις του ενός επεισοδίου) έπρεπε να έρθει το 2012 και η πρώτη σεζόν του «Scandal», και – κυρίως – το 2014 όπου ξεκίνησε να παίζει για έξι σεζόν στο «The 100». Πέρυσι έπαιξε και στη σειρά «The Passage», που όμως δεν θα έχει συνέχεια. 

Αλλά στις σελίδες των δύο ηθοποιών στο Internet Movie Database υπάρχει σημειωμένη μια ακόμη μελλοντική συνεργασία, κινηματογραφική αυτή τη φορά. Πρόκειται για την ταινία «When we were pirates», που ελπίζουμε να μη μείνει στα χαρτιά…