Μπορεί ο πράκτορας Ίθαν Χαντ που υποδύεται ο Τομ Κρουζ να μην φοβάται τους θανατηφόρους ιούς, αλλά η Paramount δεν έχει καμία διάθεση να πάρει τέτοια ρίσκα και έτσι το «Mission Impossible 7» εγκατέλειψε την Ιταλία.

Η παραγωγή της έβδομης ταινίας της σειράς απαιτούσε γυρίσματα τριών εβδομάδων στην περιοχή της Βενετίας, ωστόσο η ταχεία εξάπλωση του κοροναϊού στη χώρα κατέστησε επιβεβλημένη τη διακοπή τους για αόριστο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter ο Κρουζ δεν βρισκόταν στην Ιταλία, ήταν όμως εκεί πολλά μέλη του καστ που περιλαμβάνει τους Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Σάιμον Πεγκ και Βανέσα Κίρμπι από την προηγούμενη ταινία, και τους νέους στη σειρά Νίκολας Χουλτ, Χέιλι Άτγουελ και Σία Ουίνγκχαμ.

Είναι άγνωστο αν αυτή η καθυστέρηση στα γυρίσματα θα επηρεάσει την ημερομηνία πρεμιέρας της ταινίας, που έχει προγραμματιστεί για τις 23 Ιουλίου 2021 (και για να καταλάβετε πόσο μπροστά είναι η σειρά, ημερομηνία πρεμιέρας έχει και η... όγδοη ταινία, την 5η Αυγούστου 2022!).

Θυμίζουμε ότι και η προηγούμενη ταινία, το «Mission Impossible: Fallout» είχε διακόψει τα γυρίσματα για αρκετές εβδομάδες, όταν ο Τομ Κρουζ έσπασε τον αστράγαλό του σε μια επικίνδυνη σκηνή.