Μέχρι τώρα ξέραμε ότι μία από τις μεγαλύτερες αδικίες στο κάστινγκ στα χρονικά του παγκόσμιου κινηματογράφου ήταν ότι ο Γουίλεμ Νταφόε δεν έπαιξε ποτέ τον Τζόκερ. Τώρα διαπιστώνουμε ότι ο άλλος μεγάλος ρόλος που θα του πήγαινε γάντι, είναι εκείνος του Χάνιμπαλ Λέκτερ.

Μα είναι δυνατόν να συζητάμε για άλλον ηθοποιό όταν τον ήρωα της «Σιωπής των Αμνών» και άλλων βιβλίων του Τόμας Χάρις έχει υποδυθεί ο μεγάλος Άντονι Χόπκινς; Κι όμως! Το βίντεο που θα δείτε στη συνέχεια αποδεικνύει ότι ο Νταφόε θα ήταν ακόμη καλύτερος ως Χάνιμπαλ Λέκτερ.

Πρόκειται για ένα deep fake βίντεο που παίρνει την κλασική σκηνή της πρώτης συνάντησης του Χάνιμπαλ Λέκτερ του Άντονι Χόπκινς με την Κλαρίς Στάρλινγκ της Τζόντι Φόστερ από τη «Σιωπή των Αμνών» και αντικαθιστά τον πρώτο με τον Νταφόε και τη δεύτερη με την Τζίλιαν Άντερσον των «X-Files» (η οποία παραμένει… στο FBI). Οι φωνές ανήκουν στους αρχικούς ηθοποιούς, ωστόσο με το πρόσωπο που έχει ο Νταφόε θα μπορούσε να είναι το ίδιο τρομαχτικός χωρίς να πει ούτε λέξη.