Απορίας άξιο είναι πόσοι από εσάς μπορεί να θυμάστε τον Τζορτζ Λέιζενμπι, τον χειρότερο Τζέιμς Μποντ στην ιστορία του franchise.

Ο Λέιζενμπι ενσάρκωσε τον θρυλικό 007 μία και μοναδική φορά, στην ταινία του 1969 «Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007: Στην υπηρεσία της Α.Μ.» (On Her Majesty's Secret Service) και ομόφωνα ανακηρύχτηκε στον πιο αποτυχημένο Μποντ που είδαμε ποτέ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του λοιπόν στη The Sun ο Λέιζενμπι τοποθετήθηκε για τον νέο Τζέιμς Μποντ, τώρα που ο Ντάνιελ Κρεγκ μετά το «No Time to Die» κρεμάει το σμόκιν του διάσημου πράκτορα, υποστηρίζοντας πως ο επόμενος 007 πρέπει να είναι γυναίκα, δίνοντας μάλιστα ψήφο εμπιστοσύνης στην γνωστή ηθοποιό Μάργκο Ρόμπι. 

«Θα ήθελα να δω μια γυναίκα στο ρόλο του νέου Μποντ, θα ήταν καλή ιδέα να δούμε την… Τζέιν Μποντ. Γιατί όχι;» δήλωσε στη The Sun και συνέχισε «Είναι μια Αυστραλή ηθοποιός την οποία άκουσα και στην τηλεόραση σήμερα. Θα ήταν καλή. Έχει τα @.....@. Δείχνει να έχει αυτοπεποίθηση. Αν το βγάζεις αυτό τότε σε πιστεύει και ο κόσμος».

Ο ηθοποιός ανέφερε επίσης ότι οι παραγωγοί θα μπορούσαν εναλλακτικά να στραφούν στον κόσμο των πολεμικών τεχνών για να βρουν την πρώτη γυναίκα Τζέιμς Μποντ «Είναι ικανές. Δεν θα ήθελα να συναντήσω κάποια από αυτές σε ένα σκοτεινό δρομάκι καμία φορά» είπε αστειτευόμενος.

Πρέπει να θυμίσουμε ωστόσο ότι σε συνέντευξή του το 2018 ο Λέιζενμπι ήταν κατηγορηματικά αντίθετος στο ενδεχόμενο της πρώτης γυναίκας Τζέιμς Μποντ λέγοντας πάλι στη The Sun: «Δεν θα μπορούσε να με ενδιαφέρει λιγότερο το θέμα. Αν χτυπήσεις μια γυναίκα θα σε συλλάβουν, οπότε δεν βλέπω πώς μπορεί να λειτουργήσει αυτό».