Ο Γουίλ Σμιθ και η Τάιρα Μπανκς συναντήθηκαν διδικτυακά εν μέσω καραντίνας και θυμήθηκαν τα παλιά. Συγκεκριμένα οι δυο σταρ αναβίωσαν μια κοινή τους σκηνή από τον θρυλικό «Πρίγκιπα του Bel-Air» όπου η Μπανκς υποδύθηκε την Τζάκι, πρώην φιλενάδα του Γουίλ από την Φιλαδέλφεια.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο που ανέβασε ο Σμιθ στο Instagram αποκαλύπτει ότι η συγκεκριμένη σκηνή ήταν μια από τις πιο αγαπημένες του στιγμές στη σειρά και συνεχίζει ρωτώντας την Μπανκς αν επίσης ήταν από τις πρώτες της εμπειρίες ως ηθοποιός. «Δεν ήταν μια από τις πρώτες, ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα ως ηθοποιός» άρχισε να εξηγεί η Μπανκς λίγο πριν τη διακόψει η μητέρα της στην κουζίνα και ξεσπάσουν όλοι σε γέλια.

Το στιγμιότυπο είναι μέρος των νέων βίντεο που κάνει ο Σμιθ στο Snapchat με τίτλο «Will from Home» με σκοπό να κρατάει ευχάριστη συντροφιά στους θαυμαστές του όσο βρίσκονται περιορισμένοι στα σπίτια τους λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το βίντεο ανέβηκε στις 7 Απριλίου και σε μόλις ένα 24ωρο ξεπέρασε τα 3,5 εκατ. views.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yo it’s 30 YEARS LATER and @tyrabanks still has this scene memorized!! Love that! Our full episode of #WillFromHome in my bio :-)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith) στις