Με ένα διπλό επεισόδιο – το 249 και το 250 – η κωμική σειρά «Modern Family» έφτασε στο τέλος της την περασμένη Τετάρτη 8 Απριλίου. Ήταν στον αέρα για 11 χρόνια, καταλαμβάνοντας ολόκληρη τη δεκαετία του 2010 και – αν και είχε «κουραστεί» κάπως στις τελευταίες σεζόν – κανείς δεν αμφιβάλλει ότι έγραψε τη δική της λαμπρή ιστορία στο είδος των sitcoms.

Μπήκε στα σπίτια μας με «κράχτη» τον βετεράνο Εντ Ο' Νιλ – τον Αλ Μπάντι από το «Παντρεμένοι με παιδιά» – αλλά στη συνέχεια την παράσταση έκλεψαν καταπληκτικοί ηθοποιοί όπως ο Τάι Μπαρέλ (ως Φιλ Ντάνφι) και ο Έρικ Στόουνστριτ (ως Κάμερον Τάκερ).

Το 2014 η σειρά ελληνοποιήθηκε ως «Μοντέρνα Οικογένεια» και προβλήθηκε για δύο σεζόν στον Ant1 με τους Αντώνη Καφετζόπουλο, Κώστα Κόκλα, Ζέτα Δούκα, Κλέλια Ρένεση κ.ά. Αν και δεν μπορούσε με τίποτα να συλλάβει το χιούμορ της ορίτζιναλ σειράς (ή να φτάσει το επίπεδο των ηθοποιών της), θεωρήθηκε αρκετά ποιοτική και υπήρξε υποψήφια στην κατηγορία καλύτερων διεθνών adaptations διάσημων σειρών στο φεστιβάλ των Καννών το 2015.

Δείτε στο βίντεο και στη συλλογή φωτογραφιών που ακολουθεί το καστ όπως ήταν το 2009 και όπως είναι σήμερα.