Ο Sonic, ο μπλε σκατζόχοιρος της Sega, ήταν το αντίπαλο δέος του Mario της Nintendo πίσω στη δεκαετία του '90. Η live action κινηματογραφική εκδοχή «Sonic Η Ταινία» που προβλήθηκε στις αρχές του χρόνου είχε αναπάντεχα μεγάλη επιτυχία, και θα είχε ακόμη μεγαλύτερη αν ο κορωνοϊός δεν τερμάτιζε πρόωρα την πορεία της στις αίθουσες.

Το ότι ο ήρωας είναι ένας μπλε εξωγήινος σκαντζόχοιρος δεν εμπόδισε πάντως την εταιρεία Wood Rocket από το να γυρίσει την πορνό παρωδία της ταινίας, δίνοντας τους ρόλους του Sonic (Sonic the Vadgehog αντί για Hedhehog εδώ) και του Dr. Robotnik (που έγινε Dr. Hobotnik αντί για Dr. Robuttnik που θα ήταν σωστότερο) στις πορνοστάρ Έιπριλ Ο' Νιλ και Λέξι Λούνα. Το τρέιλερ που ακολουθεί είναι (σχεδόν) αθώο.

Θα πείτε, γούστα είναι αυτά, αλλά εμείς θεωρούμε ότι η εμφάνιση της πρωταγωνίστριας με αυτή τη μουσούδα στο πρόσωπο είναι... game over από την αρχή. Αν όμως είστε περίεργοι να δείτε και τα 24 λεπτά αυτής της υπερπαραγωγής, μπορείτε να κατευθυνθείτε στο Pornhub όπου διατίθεται δωρεάν.