Τελικά, ούτε o John Wick κατάφερε να γλιτώσει από τον κορονοϊό. Το πολυαναμενόμενο τέταρτο κεφάλαιο του franchise θα κυκλοφορήσει στα σινεμά με ένα χρόνο καθυστέρηση λόγω της πανδημίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Lionsgate, η ταινία με τον Κιάνου Ριβς να επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο, θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαΐου 2022 και όχι στις 21 Μαΐου 2021 όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, ημερομηνία κυκλοφορίας και του τέταρτου Matrix.

«To Matrix έκανε μόλις 4 εβδομάδες γυρίσματα πριν το lockdown για τον κορονοϊό. Έτσι ο Κιάνου πρέπει να τελειώσει πρώτα με αυτό το οποίο θα του πάρει υποθέτω μέχρι το τέλος του χρόνου», δήλωσε στο Collider ο σκηνοθέτης του John Wick 4, Τσαντ Σταχέλσκι.

Επιπλέον η εταιρεία ανακοίνωσε κι άλλες μεγάλες καθυστερήσεις ταινιών. Συγκεκριμένα, το spin-off των Saw, Spiral, θα κυκλοφορήσεις στις 21 Μαΐου 2021, ενώ το το The Hitman's Wife's Bodyguard με τον Ράιαν Ρέινολντς θα βγει στους κινηματογράφους στις 20 Αυγούστου 2021. 

Ωστόσο, τα The Unbearable Weight of Massive Talent με τον Νίκολας Κέιτζ και Chaos Walking με τον Τομ Χόλαντ, θα βγουν όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά στις 19 Μαρτίου και 22 Ιανουαρίου 2021 αντίστοιχα.