Νέα έρευνα αποκάλυψε ποια σειρά ανεβάζει κυριολεκτικά τους παλμούς των θεατών στα ύψη, όχι λόγω της δράσης και του σασπένς αλλά εξαιτίας των τολμηρών σκηνών που περιλαμβάνει.

Την έρευνα έκανε το OnΒuy το οποίο συγκέντρωσε 1.807 εθελοντές και τους ζήτησε να παρακολουθήσουν ερωτικές σκηνές από διάφορες γνωστές τηλεοπτικές σειρές. Ταυτόχρονα οι ερευνητές κατέγραφαν τους παλμούς όσων συμμετείχαν και έτσι εμείς γνωρίζουμε τώρα ποιες σειρές είναι και με τη βούλα οι πιο «καυτές» που ανεβάζουν τη λίμπιντο στα ύψη και προκαλούν... ταχυπαλμίες.

Αυτό που μπορούμε να αποκαλύψουμε για την ώρα είναι πώς μόνο μία σειρά κατάφερε να ανεβάσει τους χτύπους της καρδιάς πάνω από τους 100. Είναι το Game of Thrones; Το countdown που θα δείτε στη συλλογή φωτογραφιών που ακολουθεί, αν και κρύβει πολλές εκπλήξεις θα σας δώσει την απάντηση.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί επίσης είναι ότι στο Pornhub τα views ερωτικών σκηνών από τηλεοπτικές σειρές, σχεδόν συμφωνούν με τα αποτελέσματα της έρευνας του OnBuy. Για την ιστορία, το Game of Thrones παραμένει η πιο δημοφιλής σέξι σειρά στο Pornhub με views που ξεπερνούν τα 11 εκατ.!