Ήταν επιθυμία και έγινε πράξη! Με μια αναπάντεχη ανακοίνωση η Warner Bros. επιβεβαίωσε και επίσημα την ύπαρξη του «Snyder Cut» του «Justice League» το οποίο μάλιστα θα κυκλοφορήσει κατευθείαν στην τηλεόραση από το HBO Max.

Ο ίδιος ο σκηνοθέτης κατά τη διάρκεια livestream έχοντας στο πλευρό του τον Χένρι Κάβιλ που υποδύεται τον Σούπερμαν δήλωσε: «θέλω να ευχαριστήσω το HBO Max και την Warner Brothers για αυτή την γενναία χειρονομία υποστήριξης των καλλιτεχνών επιτρέποντας τα πραγματοποιήσουν τα πραγματικά τους οράματα. Επίσης, ένας ειδικό ευχαριστώ σε όλους εσάς που βοηθήσατε το κίνημα #ReleasetheSnyderCut έτσι όλο αυτό να γίνει πραγματικότητα».

Θυμίζουμε ότι ο ο Ζακ Σνάιντερ είχε γυρίσει το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας όμως αποχώρησε από τη σκηνοθεσία του «Justice League», λόγω του θανάτου της κόρης του. Την ταινία ανέλαβε να ολοκληρώσει ο Τζος Γουίντον, αποσπώντας ωστόσο μέτριες κριτικές. Για πολύ καιρό μετά την κυκλοφορία της άρχισε να εμφανίζεται το hashtag #ReleaseTheSnyderCut στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να δημιουργείται μια καμπάνια που γρήγορα πήρε μεγάλες διαστάσεις. Μέσω αυτής οι φαν απαιτούσαν από την Warner Bros. να δώσει στη δημοσιότητα το cut που υπήρχε και περιείχε τα πλάνα που δεν ειχαν κοπεί από την εκδοχή που κυκλοφόρησε στα σινεμά.

Είναι αξιοσημείωτο ότι στο tweet του HBO Max χρησιμοποιείται το εν λόγω hashtag των θαυμαστών.

Το «Zack Snyder's Justice League¬, θα διατεθεί μέσω του HBO Max μέσα στο 2021, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τη διάρκεια ή τη μορφή του. Σύμφωνα με πληροφορίες η δημιουργική ομάδα θα επιστρέψει για να τελειοποιήσει το μοντάζ, να ντύσει τα πλάνα με μουσική και να ολοκληρώσει ή να προσθέσει νέα οπτικά εφέ.