Δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι ο Baby Yoda έχει κλέψει τις καρδιές όλων των φαν της Star Wars σειράς, The Mandalorian και το μικρό χαριτωμένο και αξιολάτρευτο πλασματάκι έχει αναδειχτεί σε απόλυτο σταρ.

Το αγαπημένο μας Child όμως δεν ήταν πάντα τόσο γλυκό, όπως αποκάλυψε ο Τζον Φαβρό μέσα από το 5ο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ Disney Gallery: The Mandalorian.

Μέχρι να φτάσουμε στο τελικό αξιολάτρευτο αποτέλεσμα της μασκότ της σειράς, στο τραπέζι έπεσαν αρκετά άσχημες, πολύ γλυκές έως και εφιαλτικές εκδοχές του εξωγήινου μωρού.

«Κάποια από αυτά ήταν υπερβολικά γλυκά, κάποια υπερβολικά άσχημα και κάποια είχαν τις λάθος αναλογίες» παραδέχεται ο showrunner.

Η δημιουργική ομάδα πειραματίστηκε με αρκετά σχέδια μέχρι βρει τελικά εκείνο που τους έβαλε στο σωστό δρόμο. «Τελικά, είχαμε ένα σκίτσο από τον Chris Alzmann που τον είχε τυλιγμένο με τζάκετ πιλότου. Τα μάτια του ήταν κάπως περίεργα και έδειχνε λίγο εκτός τόπου, κάτι δεν ήταν καλά πάνω του. Ωστόσο, το βρήκαμε γοητευτικό και έγινε η αφετηρία μας για να δουλέψουμε πάνω σε αυτό».