Σε συνέντευξή της στο The Hollywood Reporter η Σαρλίζ Θερόν δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρύψει την απογοήτευση και τη δυσαρέσκειά της που δεν θα βρίσκεται στη νέα ταινία από το σύμπαν του Mad Max και έτσι δεν θα έχει την ευκαιρία να ενσαρκώσει ξανά την Furiosa, που τόσο αγάπησε.

Το spin off του Τζορτζ Μίλερ με κεντρική ηρωίδα τη Furiosa στην ουσία θα λειτουργήσει ως prequel στο σύμπαν του Mad Max και θα εστιάσει στην Furiosa σε νεαρή ηλικία, την οποία -σύμφωνα με πληροφορίες- θα ερμηνεύσει η Τζόντι Κόμερ, πρωταγωνίστρια του «Killing Eve».


Τζόντι Κόμερ

«Είναι δύσκολο να το καταπιώ. Κοιτάξτε, σέβομαι απόλυτα τον Τζορτζ - πάντα τον σεβόμουν και τώρα που δουλέψαμε μαζί σε αυτή την ταινία, ακόμα περισσότερο. Είναι μάστερ. Του εύχομαι τα καλύτερα.

Αλλά, ναι, είναι κάπως επώδυνο για μένα, σίγουρα. Γιατί πραγματικά αγάπησα αυτή την ηρωίδα και είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να βάλω ένα μικρό λιθαράκι στη δημιουργία της. Θα είναι για πάντα ένας ρόλος που θα επιστρέφω και θα σκέφτομαι με αγάπη.

Φυσικά και θα ήθελα να δω την επόμενη ταινία, κι αν ο Τζορτζ θεωρεί ότι πρέπει να πάρει αυτή την κατεύθυνση, τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Δεν πρέπει να κολλάμε στις λεπτομέρειες, πρέπει να βλέπουμε την μεγάλη εικόνα», εξήγησε η Σαρλίζα Θερόν.