Όπως είχε ανακοινώσει ο Γιάννης Στάνκογλου, ο «Κυπραίος» τη νέα σεζόν θα αποτελεί παρελθόν για το Διαφάνι. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός επρόκειτο να αποχωρήσει από τη σειρά στο φινάλε της σεζόν, ωστόσο η καραντίνα για τον κορονοϊό πήγε αρκετά πίσω τα γυρίσματα και έτσι θα τον δούμε σε επεισόδια μέχρι τον Οκτώβριο.

Ωστόσο, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ tv» ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την παραγωγή της σειράς για να συνεχίσει και τη νέα σεζόν, αν και εφόσον φυσικά βρεθεί η κατάλληλη «φόρμουλα» στο σενάριο. Αν και οι πιθανότητες είναι λίγες, δεν είναι απίθανο να γίνει τελικά η ανατροπή.

Συγκεκριμένα, στη σχετική ερώτηση, ο Γιάννης Στάνκογλου απάντησε: «Σίγουρα μέχρι τον Οκτώβρη ο Θωμάς Κυπραίος θα είναι στο Διαφάνι. Από εκεί και πέρα, είμαστε σε διάφορες συζητήσεις». 

Για το πόσες πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο τελικά, ο ηθοποιός ανέφερε: «Λίγες, γιατί πραγματικά έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα και αν οδηγηθεί η ιστορία εκεί που οδηγείται, θα είναι δύσκολο να παραμείνει. Θα δούμε. Είμαστε σε συζητήσεις».