Στα σκαριά βρίσκεται το σίκουελ του Bird Box, όπως αποκάλυψε ο συγγραφέας του βιβλίου που μεταφέρθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Netflix, Τζος Μάλερμαν.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Inverse, ο Μάλερμαν δήλωσε σχετικά με τη συνέχεια της ιστορίας στη μικρή οθόνη: «Δεν μπορώ να αποκαλύψω πάρα πολλά, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας. Κάποιες φορές αυτή η τόση μυστικότητα είναι παράξενη, αλλά προσπαθώ να είμαι τυπικός».

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες του σεναρίου, ο συγγραφέας ανέφερε ότι το δεύτερο κεφάλαιο, θα μπορούσε να στηριχτεί στη σύνοψη του δεύτερου βιβλίου με τίτλο Malorie το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό ο Τζος Μάλερμαν είχε μιλήσει αποκλειστικά στο Reader.gr με αφορμή τη συνέχεια του Bird Box, αφήνοντας τότε υπόνοιες ότι το σίκουελ θα μεταρθεί στην οθόνη.

Σύμφωνα με τον Μάλερμαν: «Η ιστορία του Malorie τοποθετείται μερικά χρόνια μετά το τέλος όσων διαδραματίστηκαν στο Bird Box. Συγκεκριμένα, 10 χρόνια μετά. Δηλαδή το Αγόρι και το Κορίτσι (ο Τομ και η Ολύμπια, τα ονόματα που τους έδωσε η Μάλορι στο τέλος του Bird Box) είναι πλέον 16 ετών. 

Η Μάλορι, ο Τομ και η Ολύμπια ζουν τώρα σε μια εγκαταλελειμμένη καλοκαιρινή κατασκήνωση όταν δέχονται μια μέρα την επίσκεψη ενός άγνωστου άντρα, ο οποίος ισχυρίζεται ότι θέλει να κάνει απογραφή των ανθρώπων που έχουν καταφέρει να επιβιώσουν. Η Μάλορι του αρνείται την είσοδο, ωστόσο εκείνος προτού φύγει της αφήνει μερικά σχετικά έγγραφα. Στα χαρτιά αυτά η Μάλορι βρίσκει δύο ονόματα πολύ αγαπημένων της ανθρώπων. Δύο ανθρώπων που βρίσκονται στη λίστα ως επιζώντες, ενώ εκείνοι τους νόμιζε νεκρούς. Έτσι ξεκινάει ένα δεύτερο μεγάλο ταξίδι για τη Μάλορι, στο νέο κόσμο αυτή τη φορά».

Θυμίζουμε οτι το «Bird Box» αναδείχθηκε σε ταινία-φαινόμενο του στο Netflix, σημειώνοντας πάνω από 80.000.000 views παγκοσμίως τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας της.