Η Τόνια Σωτηροπούλου έζησε χεθς Δευτέρα, μία από τις πιο αμήχανες στιγμές της στην τηλεόραση, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή ΦλΕΡΤ με τη Νάντια Κοντογεώργη.

Όσοι τηλεθεατές παρακολούθησαν χθες το απίστευτο στιγμιότυπο, αφού είδαν έναν αμήχανο διάλογο για πάσα στο βίντεο, άκουσαν τον Ντάνιελ Κρεγκ να δίνει τη χαριστική βολή ανακαλώντας λάθος μνήμες από τη συνάντησή του με την Τόνια Σωτηροπούλου σε ταινία Τζέιμς Μποντ

Η επίσκεψή της Τόνιας Σωτηροπούλου στην ΕΡΤ, την οποία μάλλον θα θυμάται για καιρό, κύλησε κάπως έτσι:

Η Νάντια Κοντογεώργη ζητάει από τον Αλέξανδρο Λιζάρδο να πασάρει ένα βίντεο με τη δήλωση του Ντάνιελ Κρεγκ για την Τόνια Σωτηροπούλου και τη συνεργασία τους στον Τζέιμς Μποντ:

-Κάτι έχεις να μας πεις σε σχέση με τον Ντάνιελ.
-Τι έχω να σας πω σε σχέση με τον Ντάνιελ;
-Ντάνιελ Κρεγκ, Τόνια Σωτηροπούλου…

Τι να σας πω;
-Δεν έχεις ένα βίντεο;
-Έχω κάτι…
-Ο άνθρωπος θα μας τρελάνει!

Η συνέχεια, ωστόσο, εξελίσσεται πιο καταστροφικά:

Ο δημοσιογράφος ρωτά τον διάσημο ηθοποιό: «Θυμάστε τη συνεργασία σας με την Τόνια Σωτηροπούλου»; Ο Ντάνιελ Κρεγκ απαντά: «Ναι, στο Μεξικό. Ήταν φανταστική ανάμνηση. Εκεί γυρίσαμε μια εξαιρετική σκηνή. Κάναμε αναπαράσταση της γιορτής των νεκρών. Έμαθα ότι η παρέλαση που γυρίσαμε τότε, γίνεται πια κάθε χρόνο στην πόλη του Μεξικό».

Η σκηνή στο Μεξικό, στην οποία αναφέρεται ο Κρεγκ, είναι στην ταινία Spectre του 2015. Η Τόνια Σωτηροπούλου, όμως, έπαιξε στην ταινία Skyfall του 2012... Όπως καταλάβατε λοιπόν ο Ντάνιελ Κρεγκ μπέρδεψε τις παρτενέρ του και αναφέρθηκε στην Μεξικανή Stephanie Sigman.

«Μετά από αυτή την παταγώδη αποτυχία στο πασάρισμα του θέματος… Ντροπή!», σχολίασε η Νάντια Κοντογεώργη μετά το τέλος του βίντεο.