Οι «Άγριες Μέλισσες» ήταν αναμφίβολα η μεγάλυτερη επιτυχία της φετινής τηλεοπτικής σεζόν όσον αφορά τουλάχιστον τη μυθοπλασία. Η δραματική σειρά εποχής με την σκηνοθετική υπογραφή του Λευτέρη Χαρίτου και τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών κατάφερε να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι λόγω της πανδημίας ο πρώτος κύκλος της σειράς ολοκληρώθηκε στα 126 επεισόδια και όχι στα 150 όπως ήταν προγραμματισμένο. Οι «Άγριες Μέλισσες» αναμένεται να επιστρέψουν από τον Σεπτέμβριο και οι εξελίξεις στο Διαφάνι θα κόψουν την ανάσα των τηλεατών.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό θα υπάρξουν και οι απαιτούμενες αλλαγές όσον αφορά στο καστ με προσθήκες ηθοποιών αλλά και αποχωρήσεις άλλων.
 
Ποιοι ηθοποιοί όμως αναμένεται να κουνήσουν το μαντήλι στο «Διαφάνι» στον νέο κύκλο; Ο Γιάννης Στάνκογλου που υποδύεται τον Θωμά Κυπραίο δεν θα συνεχίσει στη σειρά. Ο ρόλος του θα ολοκληρωθεί στα 150 επεισόδια και μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες με δραματικό τρόπο.

Χωρίς της Θεοδοσία θα είναι ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων. Με τον γάμο της να έχει τελειώσει και βλέποντας την Ελένη πίσω από σίδερα της φυλακής, η Θεοδοσία, ο χαρακτήρας που υποδύεται η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, κλείνει τον κύκλο της στα πρώτα επεισόδια της δεύτερης σεζόν και αποχωρεί για πάντα από το χωριό.

Ο τρίτος χαρακτήρας της σειράς που θα ολοκληρώσει τον κύκλο του είναι ο Κλεομένης. Ο Θανάσης Κουρλαμπάς που υποδύεται τον σύζυγο της Πηνελόπης έχει κλείσει για τη νέα σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» και θα αποχωρήσει από το αρχοντικό του Δούκα.