Η θρυλική σειρά του CBS που έκανε πρεμιέρα το 1993 και έριξε τίτλους τέλους το 2001, αποτελούμενη από 8 σεζόν σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, θα αποκτήσει ριμέικ με τις ευλογίες του αυθεντικού Texas Ranger, Τσακ Νόρις. Αν μπορούσαν ας έκαναν κι αλλιώς.

Την προηγούμενη χρονιά το CW ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει το reboot της σειράς με πρωταγωνιστή τον Τζάρεντ Πανταλέκι, σταρ του Supernatural, στον πρωταγωιστικό ρόλο. Όπερ σημαίνει ότι ο ηθοποιός πετάει ό,τι μεταφυσικό από πάνω του, φοράει καουμπόικες μπότες και καπέλο και αναλαμβάνει να γίνει το νέο καμάρι των ΗΠΑ. Τουλάχιστον έτσι πιστεύει και σίγουρα θα προσπαθήσει. Ο Τσακ Νόρις όμως τι λέει για όλα αυτά;

Ο Πανταλέκι, μιλώντας πρόσφατα για το πώς η σειρά πήρε τελικά το πράσινο φως, εξήγησε ότι αυτό έγινε γιατί ο Νόρις που κατέχει τα δικαιώματα του concept, έδωσε την τελικά την άδεια: «Έπρεπε να πάρουμε τις ευλογίες του ώστε να κάνουμε τη νέα εκδοχή του» ανέφερε προσθέτοντας ότι ο ίδιος βέβαια ποτέ δεν μίλησε με τον αρχικό πρωταγωνιστή της σειράς. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε;

Το reboot θα έχει τίτλο Walker και ο Πανταλέκι δηλώνει ενθουσιασμένος που θα ενσαρκώσει το εμβληματικό χαρακτήρα στη νέα βερσιόν του. Μένει να διαπιστώσουμε αν θα ενθουσιαστούμε κι εμείς βέβαια...

Ο Πανταλέκι θα ενσαρκώσει τον Cordell Walker, έναν χήρο και πατέρα δύο παιδιών επιστρέφει στο Όστιν, μετά από δύο χρόνια, όπου δούλευε σαν μυστικός αστυνομικός για μια πολύ σημαντική υπόθεση. Επιστρέφοντας ανακαλύπτει τι τον περιμένει περισσότερη δουλειά στο σπίτι. Ο Walker και η νέα του συνεργάτης, Micki, ακολουθούν τον δικό του ηθικό κώδικα και πολεμούν για αυτό που πρέπει, ασχέτως των κανόνων.

Όπως αποκαλύπτει ακόμα ο νέος πρωταγωινστής, η παραγωγή της σειράς επρόκειτο να ξεκινήσει τον περασμένο Απρίλιο, γεγονός που δεν κατέστη δυνατό λόγω της πανδημίας του κορονοϊού που ως γνωστόν πάγωσε δεκάδες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές σε όλο τον πλανήτη.

 Έτσι, κορονοϊού επιτρέποντος, το CW σκοπεύει να ξεκινήσει την παραγωγή της σειράς τον Οκτώβριο ενώ η πρεμιέρα αναμένεται τον Ιανουάριο του 2021.

Το σενάριο του reboot θα φέρει την υπογραφή της Άννα Φρίκε, ενώ παραγωγός θα είναι ο ίδιος ο Πανταλέκι. Παίζουν επίσης οι Λίντσεϊ Μόργκαν, Μιτς Πιλέτζι και η σύζυγος του πρωταγωνιστή, Ζενεβιέβ Πανταλέκι.