Η πανδημία του κορονοϊού από πολύ νωρίς έχει βάλει στον πάγο δεκάδες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, αναβάλλοντας παράλληλα αρκετές πολυαναμενόμενες πρεμιέρες για αργότερα μέσα στο ίδιο ή το επόμενο έτος.

Από αυτό το ντόμινο των αλλαγών δεν ήταν δυνατό να μείνει ανεπηρέαστη ούτε η Disney Marvel η οποία έχει αλλάξει τον προγραμματισμό των ταινιών της 4ης φάσης ουκ ολίγες φορές.

Τα τελευταία νέα που έρχονται τώρα είναι και τα πιο άσχημα. Δεδομένου λοιπόν ότι κανείς δεν γνωρίζει πότε θα ανοίξουν ξανά οι κινηματογράφοι σε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες, αλλά και τα μειωμένα έσοδα του Tenet, η Marvel ανακοίνωσε ότι η έξοδος του Black Widow παίρνει νέα αναβολή και αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους το Μάιο του 2021 συμπαρασύροντας και το Eternals το οποίο από το Φεβρουάριο του 2021 μεταφέρεται για το Νοέμβριο του ίδιου έτους.

Όπως σχολίασαν και οι χρήστες των social media, φέτος και για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια, δεν θα κυκλοφορήσει καμία ταινία της Marvel.

Στη συλλογή φωτογραφιών που ακολουθεί, δείτε τις νέες προγραμματισμένες πρεμιέρες της Marvel που θα έρθουν στα σινεμά από το 2021. Κορονοϊού επιτρέποντος...