Ο επίσημος λογαριασμός του «The Crown» στο Twitter δημοσίευσε μερικές νέες φωτογραφίες από την επερχόμενη τέταρτη σεζόν της βραβευμένης σειράς του Netflix.

Οι νέες εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας, μας επιτρέπουν να πάρουμε μια μικρή αλλά καλύτερη γεύση από τη μεταμόρφωση της Τζίλιαν Άντερσον σε Μάργκαρετ Θάτσερ αλλά και να θαυμάσουμε την Έμα Κόριν στον ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Για τον ρόλο της «Σιδηράς Κυρίας» η Άντερσον (πρώην σταρ των The X Files) έχει δηλώσει:

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα γίνω μέρος του καστ στο "The Crown" και που θα έχω τη δυνατότητα να υποδυθώ μια τόσο περίπλοκη και αμφιλεγόμενη γυναίκα. Η Θάτσερ ήταν αναμφίβολα μια επιβλητική προσωπικότητα και θέλω να εξερευνήσω την προσωπικότητά της κάτω από την επιφάνεια. Τολμώ να πω ότι έχω ερωτευτεί την προσωπικότητα που καθόρισε μια ολόκληρη εποχή».

Όμως και η Έμαν Κόριν έχει κερδίσει τους θαυμαστές της δημοφιλούς σειράς καθώς η ομοιότητά της με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα είναι εντυπωσιακή.

Υπενθυμίζουμε ότι ο τέταρτος κύκλος θα είναι ο τελευταίος για την Ολίβια Κόλμαν στον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς στην πέμπτη και έκτη σεζόν θα αντικατασταθεί από την Ιμέλντα Στόντον, γνωστή από τις ταινίες Χάρι Πότερ.

Ο τέταρτος κύκλος του «The Crown» θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 15 Νοεμβρίου ενώ η σειρά θα ολοκληρωθεί με το τέλος της έκτης  σεζόν.