Εν αναμονή της δεύτερης σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Disney+ «The Mandalorian» που θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Οκτωβρίου, ο Τζον Φαβρό ανακοίνωσε ότι σύντομα θα βάλει μπρος την παραγωγή και του τρίτου κύκλου.

Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη που έδωσε στο Variety, ο δημιουργός της δημοφιλούς σειράς από το σύμπαν του Star Wars, εξήγησε ότι δεν θέλει να χάσει λεπτό προετοιμασίας μέσα σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο που ζούμε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Δήλωσε μάλιστα ότι ο στόχος είναι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν πριν το τέλος του 2020!

Άλλωστε, όπως ανέφερε, κάτι τέτοιο είναι εφικτό αφού η συγκεκριμένη παραγωγή είναι εύελικτη, όλοι είναι καλά προετοιμασμένοι, ακολουθούν πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και επιπλέον χρησιμοποιούνται πολλά ψηφιακά εφέ.

Αυτό βέβαια που μπορεί να ενθουσιάσει ακόμα περισσότερο τους πιστούς του Star Wars saga είναι η απάντηση του Φαβρό στην ερώτηση αν επιθυμεί να μεταφέρει το «The Mandalorian» στον κινηματογράφο!

Όλα είναι λοιπόν όχι απλά ανοιχτά, αλλά ορθάνοιχτα, και εξαιρετικά πιθανά αφού όπως δήλωσε ο Φαβρό: «δεν υπάρχει κάποια βιασύνη. Είμαι όμως σίγουρα ανοιχτός σε κάτι τέτοιο και ενθουσιασμένος να δω που θα μας οδηγήσει η ιστορία αυτή και να έχουμε αυτή την προοπτική. Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας τώρα».