Συντελεστές και τηλεθεατές ανυπομονούν για την 5η σεζόν της ισπανικής σειράς του Netflix «La Casa de Papel». 

Οπότε, όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς, οι πρόσφατες εικόνες από τα γυρίσματα που τις τελευταίες ώρες κάνουν το γύρο του διαδικτύου έχουν ενθουσιάσει τους φαν της δημοφιλούς σειράς.

Ο φακός του ισπανικού site Crush News έπιασε τους πρωταγωνιστές, με την Τόκιο στην πρώτη γραμμή, να γυρίζουν μια σκηνή στο κέντρο της Μαδρίτης. Όπως θα δείτε παρακάτω οι ληστές της καρδιάς μας φορούν τις κόκκινες στολές τους και κουνούν λευκή σημαία, χωρίς να έχει γίνει ξεκάθαρο ποιος είναι ο τελικός σκοπός τους...

Υπενθυμίζουμε ότι η σειρά θα τελειώσει οριστικά μετά την 5η σεζόν. Ο τελευταίος κύκλος θα έχει 10 επεισόδια και γυρίσματα θα γίνουν σε Ισπανία, Δανία και Πορτογαλία.

Ο Άλεξ Πίνα έχει δηλώσει ότι η τελευταία σεζόν θα είναι η πιο επική και συναρπαστική: «Μας πήρε πάνω από έναν χρόνο να αποφασίσουμε πώς έπρεπε να διαλυθεί η συμμορία. Πώς έπρεπε να διαχειριστεί την κατάσταση ο Professor. Πώς να προκαλέσουμε καταστάσεις μη αναστρέψιμες για τους χαρακτήρες. Το αποτέλεσμα είναι ο 5ος κύκλος του La Casa de Papel. Ο πόλεμος γίνεται ακραίος, αλλά αυτή θα είναι η πιο επική και συναρπαστική σεζόν».

Αν όλα πάνε καλά, η 5η σεζόν του «La Casa de Papel» θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.