Πρόσφατα το Netflix ανακοίνωσε ότι το «Ratched» είναι η σειρά που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ και θεωρείται πλέον η πιο επιτυχημένη της συνδρομητικής πλατφόρμας για το 2020 και ας μην έχει τελειώσει ακόμα η χρονιά.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το Netflix στο Twitter, τη σειρά είδαν 48 εκατομμύρια νοικοκυριά τις πρώτες 28 ημέρες από την κυκλοφορία της σκαρφαλώνοντας και επίσημα στην πρώτη θέση των μεγαλύτερων σε προβολή σεζόν της χρονιάς.

Λίγο πριν την εκπνοή του 2020, το Digital Spy (αν και βιάζεται λίγο) μας παρουσιάζει τα πιο δημοφιλή πρωτότυπα προγράμματα του Netflix για τη χρονιά που οσονούπω μας αποχαιρετά.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η συνδρομητική πλατφόρμα έχει αλλάξει τους τρόπους μέτρησης της τηλεθέασης. Πλέον μετράει τα views ενός λογαριασμού που διήρκεσαν από μόλις δύο λεπτά για ένα επεισόδιο ή ταινία τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες κυκλοφορίας της. 

H λίστα λοιπόν που ακολουθεί μετράει τις προβολές κατά τον πρώτο μήνα (28 ημέρες) κυκλοφορίας της κάθε σειράς στο Netflix.

Από το La Casa de Papel έως το The Umbrella Academy, αυτά είναι τα πιο δημοφιλή προγράμματα του Netflix για το 2020!

Δείτε περισσότερα στη συλλογή φωτογραφιών που ακολουθεί...