Πάνω από 1,5 εκατ. υπογραφές έχουν συγκεντρωθεί σε διαδικτυακή καμπάνια με αίτημα την απομάκρυνση της Άμπερ Χερντ από την ταινία Aquaman 2.

Η καμπάνια με τίτλο «Remove Amber Heard from Aquaman 2» έχει στόχο να αγγίξει τα 3 εκατ. υπογραφές και ξεκίνησε από φαν του Τζόνι Ντεπ που υποστηρίζουν ότι η ηθοποιός και πρώην σύζυγός του προσπαθεί να καταστρέψει την καριέρα του μετά το διαζύγιό τους το 2017.

Θυμίζουμε ότι η Χερντ έχει κατηγορήσει τον Ντεπ για ξυλοδαρμό κάτι που ο ίδιος έχει αρνηθεί υποστηρίζοντας ότι εκείνος έχει υπάρξει θύμα της Χερντ.

Μάλιστα μετά την απομάκρυνση του ηθοποιού από την ταινία Fantastic Beasts 3, οι φαν του πέρασαν στην αντεπίθεση με διαδικτυακές καμπάνιες που ζητούσαν την επαναπρόσληψή του στην ταινία όπως και την απόλυση της Άμπερ Χερντ από το Aquaman 2.

Η ίδια σε συνέντευξή της το Entertainment Weekly είχε απαντήσει ότι «τέτοιου είδους ενέργειες δεν έχουν καμία ισχύ στην πραγματικότητα» και πως οι φαν έκαναν να συμβεί και μια δεύτερη ταινία Aquaman. «Είμαι τρομερά ενθουσιασμένη για την τόση αγάπη που παίρνω από τους φαν όπως και ότι λόγω αυτής της αγάπης ο Aquaman και η Mera θα επιστρέψουν».