Τρία πράγματα μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά για την Μπέλα Σουάν από τη σειρά ταινιών «Λυκόφως» («Twilight»). Το πρώτο είναι ότι έκοβε φλέβα (όπερ σημαίνει ότι ήταν σφόδρα ερωτευμένη) για τον Έντουαρντ. Χρήσιμο αν το εκλάβει κανείς κυριολεκτικά, διότι ο Έντουαρντ -όπως γνωρίζουν οι φαν της ταινίας- ήταν βαμπίρ και αυτό είναι το δεύτερο στοιχείο. Μέχρι εδώ όλα είναι γνωστά λίγο-πολύ, ωστόσο αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι το σπίτι της Μπέλα πωλείται όπως είναι επιπλωμένο και με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο, που λέει και ο καλλιτέχνης!

Το «παλατάκι» που γνωρίσαμε ως «το σπίτι της Μπέλα» στις 5 ταινίες του δημοφιλούς franchise έχει βγει προς πώληση στην τιμή των 349.900 δολαρίων. Οι ενδιαφερόμενοι αξίζει να γνωρίζετε ότι το σπίτι διαθέτει 4 υπνοδωμάτια και δυο μπάνια, ενώ έχει υποστεί τις απαραίτητες μετατροπές και την απαιτούμενη ανακαίνιση για τη χρήση του στις ταινίες. 

Μάλιστα οι μέχρι τώρα ιδιοκτήτες του έχουν διατηρήσει όλες τις παρεμβάσεις που έγιναν εντός και εκτός του οικήματος από την παραγωγή της ταινίας, δίνοντας τη μοναδική ευκαιρία στον επόμενο ιδιοκτήτη να νιώσει... Μπέλα στη θέση της Μπέλας και πρωταγωνιστής «Twilight»

Συγκεκριμένα, όσοι έχετε δει τις 5 ταινίες του franchise θα θυμάστε το εσωτερικό του σπιτιού στα χρώματα του μπλε, του πράσινου και του κίτρινου, όπως επίσης το ξύλινο πάτωμα και τα αυθεντικά παράθυρα και πόρτες του 1935 όταν χτίστηκε το σπίτι και τα οποία παραμένουν στη θέση τους μέχρι και σήμερα.  

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σχετική αγγελία πώλησης στο Cascade Sotheby's International.