Καθώς η προσοχή όλων είναι στραμμένη στην πολυαναμενόμενη έναρξη της 8ης και τελευταίας σεζόν του «Game of Thrones» τον Απρίλιο, για την οποία οι πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια με το σταγονόμετρο, το HBO με εντατικούς ρυθμούς ήδη ετοιμάζει τον άσο που φυλάει στο μανίκι για τους οπαδούς της σειράς. 

Ο λόγος για το prequel του Game of Thrones, μια νέα σειρά με νέα πλοκή και χαρακτήρες που θα καλύψει το κενό που θα αφήσει το βαρύ πυροβολικό στα ταμεία του καναλιού και τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό στους κεντρικούς ρόλους θα δούμε τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Ναόμι Γουότς η οποία όπως περιγράφεται από το HBO θα τη δούμε ως «μια γυναίκα της υψηλής κοινωνίας, η οποία κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό» και τον Βρετανό ηθοποιό, τραγουδοποιό και μοντέλο Τζος Ουάιτχαουζ, γνωστό από τον ρόλο του στην ταινία «Poldark».


Τζος Ουάιτχαουζ

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες το τηλεοπτικό δίκτυο HBO έκανε γνωστό και το υπόλοιπο καστ που θα πλαισιώνει του δυο ηθοποιούς, χωρίς μέχρι στιγμής να αποκαλύπτει το ρόλο που θα αναλάβει ο καθένας. 

Το ατιτλοφόρητο ακόμα prequel θα σκηνοθετήσει η Βρετανίδα Σ.Τζ. Κλάρκσον και τα γυρίσματααναμένονται να ξεκινήσουν την άνοιξη, μετά την ολοκλήρωση του «Game of Thrones». Η ιστορία θα τοποθετείται χιλιάδες χρόνια (ο ίδιος ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν έχει κάνει λόγο για 5.000 χρόνια) πριν τα γεγονότα του «A Song of Ice and Fire», για να μας διηγηθεί την πρώτη «Μακρά Νύχτα» («The Long Night») που έπεσε στο Γουέστερος. Έτσι μάλλον καλύτερα να ξεχάσουμε Targaryens και δράκους αφού εμφανίστηκαν μετά τη Μακρά Νύχτα.. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του HBO, «η σειρά καταγράφει την κάθοδο του κόσμου από τη Χρυσή Εποχή των Ηρώων στην πιο σκοτεινή του ώρα. Και μόνο ένα πράγμα είναι σίγουρο: από τα τρομακτικά μυστικά της ιστορίας του Γουέστερος μέχρι την πραγματική προέλευση των Λευκών Οδοιπόρων, κι από τα μυστήρια της Ανατολής ως τους θρυλικούς Σταρκ… δεν είναι η ιστορία που νομίζουμε ότι γνωρίζουμε».

Αν όλα πάνε καλά, η προβολή του prequel θα ξεκινήσει το 2020. Έως τότε γνωρίστε παρακάτω, τους ηθοποιούς που θα υποδυθούν τα πρόσωπα-κλειδιά της νέας σειράς.