Τα ραβασάκια της τηλεθέασης του Nomads δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο έχει αντικρύσει o ΑΝΤ1 τελευταία, με αποτέλεσμα να χρειαστούν δραστικά μέτρα.

Πρώτος ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μέσα από το νέο του πόστο στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» στο OPEN TV αποκάλυψε το προηγούμενο Σάββατο ότι αρκετοί παίκτες του πρώτου, σαρωτικού Survivor ετοιμάζουν βαλίτσες για Μαγαδασκάρη, κάτι που επανέλαβε χθες στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, χωρίς όμως να προβεί σε περαιτέρω αποκαλύψεις.

Τα ονόματα των «Εισβολέων» έγιναν γνωστά εν τέλει σήμερα μέσω της εκπομπής Το Πρωινό, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να διευκρινίζει ότι οι 10 εναπομείναντες παίκτες του δεύτερου Nomads στο εξής θα λέγονται «Οι Επίλεκτοι» και θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τους 8 «Εισβολείς».

Όπως θα παρατηρήσετε από τα ονόματα, οι 6 νεοεισαχθέντες προέρχονται από τον πρώτο κύκλο του Survivor, ενώ 2 μόνο από τον 2ο. 

Οι 8 παίκτες, λοιπόν, είναι οι:

Στέλιος Χανταμπάκης
Ορέστης Τσανγκ
Γιάννης Σπαλιάρας
Κώστας Αναγνωστόπουλος
Μαριάννα Καλλέργη
Ελισάβετ Δοβλιατίδου
Νάσος Παπαργυρόπουλος
Ντάρια Τουρόβνικ

Θα αποτελέσει η ένταξή τους στο παιχνίδι την τονωτική ένεση που επιθυμεί το κανάλι του Αμαρουσίου; Θα το διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι, μέσα στις επόμενες ημέρες.