Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της σειράς «The Mandalorian», που θα εκτυλίσσεται στο σύμπαν του «Star Wars», η Disney έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία και τα ονόματα των σκηνοθετών που θα εργαστούν στα 10 επεισόδια.

Το χαρακτηριστικό κράνος που αναγνωρίζουν όλοι οι φίλοι των ταινιών – παρόμοιο φορούσαν οι χαρακτήρες Τζάνγκο και Μπόμπα Φετ, καθώς και η Σαμπίν Ρεν από το καρτούν «Star Wars Rebels» – κρύβει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και κάτω από τη στολή δεν είναι 100% σίγουρο ότι βρίσκεται κάποιος άνδρας – οι δυναμικές ηρωίδες είναι πολύ της μόδας τα τελευταία χρόνια.

Ονόματα ηθοποιών δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, αλλά η Disney ανακοίνωσε τους σκηνοθέτες. Ο Ντέιβ Φιλόνι («Star Wars: The Clone Wars», «Star Wars Rebels») ανέλαβε τον πιλότο, ενώ τα υπόλοιπα επεισόδια θα σκηνοθετήσουν οι Ντέμπορα Τσόου («Jessica Jones»), Ρικ Φαμουγίβα («Dope»), Μπράις Ντάλας Χάουαρντ («Solemates») και Τάικα Ουατίτι («Thor: Ragnarok»).

Τη συνολική επιμέλεια της σειράς έχει ο Τζον Φαβρό («Iron Man», «Το Βιβλίο της Ζούγκλας») και η πρεμιέρα της θα γίνει στην πλατφόρμα streaming της Disney, που θα γίνει διαθέσιμη στα τέλη του 2019.