Οι μικρού μήκους ταινίες τρόμου έχουν αποδειχθεί χρυσωρυχείο για το Χόλιγουντ, αφού αρκετές από αυτές έχουν αποτελέσει έτοιμη τροφή για ολοκληρωμένες ταινίες.

Έτσι μετά από τα: «Οι σελίδες του τρόμου («The Babadook»), «Μη σβήσεις το φως («Lights Out»), «Mama» και άλλες, έρχεται η σειρά του «Behind», ένα ισπανικής παραγωγής 15λεπτου φιλμ που κυκλοφόρησε το 2016 σε σενάριο και σκηνοθεσία του Έιντζελ Γκομέζ.

H ανατριχιαστική ιστορία κέντρισε το ενδιαφέρον του Σαμ Ράιμι και της εταιρείας του Ghost House Pictures για μια μεγάλου μήκους εκδοχή του «Behind» σε σενάριο του Zak Olkewicz και σκηνοθέτη τον ίδιο τον Γκομέζ.

Το 15λεπτο και πολυβραβευμένο φιλμ τρόμου ακολουθεί την ιστορία της Αριάνν, μια διαζευγμένης γυναίκας η οποία κινδυνεύει να χάσει την επιμέλεια του μωρού της από τον πρώην σύζυγό της. Ο εφιάλτης ξεκινά όταν σε ένα πάρτι γενεθλίων μια μυστηριώδης γυναίκα την πλησιάζει για να της πει ότι ακολουθεί μια τρομακτική οντότητα. Επιστρέφοντας στο σπίτι με τη μικρή της κόρη, η Αριάννα θα αντιμετωπίσει κάτι πιο ανατριχιαστικό και από τους χειρότερους εφιάλτες της στην προσπάθειά της να σώσει το μωρό της από τον δαίμονα.