Στο «Glass», που προβάλλεται από σήμερα στους ελληνικούς κινηματογράφους από τη Feelgood, ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν φέρνει μαζί δύο από τους πιο αναγνωρισμένους χαρακτήρες της φιλμογραφίας του – τον «Άφθαρτο» από το 2000 και τον «Διχασμένο» από το 2016 στο Glass, ένα εκρηκτικό, καινούργιο θρίλερ, που ακολουθεί κόμικ κανόνες. Από τον «Άφθαρτο», ο Μπρους Γουίλις επιστρέφει ως Ντέιβιντ Νταν και ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον ως Ελάιζα Πράις, γνωστός και ως Mr. Glass. Μαζί τους αυτή τη φορά και ο Τζέιμς ΜακΑβόι, αναβιώνοντας τον ρόλο του Κέβιν Γουέντελ Κραμπ και των πολλαπλών προσωπικοτήτων του που κατοικούν μέσα του, και η Άνια Τέιλορ-Τζόι ως Κέισι Κουκ, η μοναδική που επέζησε της συνάντησης μαζί του.

Ακολουθώντας το φινάλε του «Διχασμένου» (Split), το «Glass» βρίσκει τον Νταν να καταδιώκει τον Κραμπ σε μια σειρά από κλιμακωτές συναντήσεις, όπου η στιβαρή παρουσία του Πράις μοιάζει σαν ενός μαέστρου που φαίνεται να κρατάει μυστικά και για τους δυο. Μαζί τους στο cast, προσθέστε τους Σπένσερ Κλαρκ και Σαρλέιν Γούνταρντ από τον «Άφθαρτο» (Unbreakable), που ερμηνεύουν και πάλι τους ρόλους του γιου του Νταν και της μητέρας του Πράις, αντίστοιχα, αλλά και την βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα, Σάρα Πόλσον («American Horror Story», «The Post«, «12 Χρόνια Σκλάβος»).

Δείτε αποκλειστικά εδώ το ακόλουθο κλιπ από τη ταινία, όπου ο Πράις / Mr. Glass έχει απλώσει τον ιστό του γύρω από τον Νταν, που ως ήρωας είναι γνωστός με το όνομα Επιτηρητής.