Τις πρώτες μέρες του μήνα είδαμε τις λέξεις «Black Mirror: Bandersnatch» σε ένα tweet που διαγράφτηκε. Την περασμένη εβδομάδα εντοπίσαμε τα ίχνη του κάνοντας αναζήτηση στο Netflix. Μέχρι και κορεάτικες ιστοσελίδες μεταφράσαμε (ευχαριστούμε, Google) για να μάθουμε την υπόθεση. Και σήμερα, επιτέλους, το Neflix μας δίνει επιτέλους το τρέιλερ και την ημερομηνία. Ναι, την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου έχουμε νέο «Black Mirror», και θα είναι ταινία!

Υπολογιστές, παιχνίδια, Αγγλία των 80s, παραισθησιογόνα... Welcome back! Πρωταγωνιστής είναι ο Φιν Ουάτχεντ (της «Δουνκέρκης») ως προγραμματιστής που πιάνει δουλειά σε μια εταιρεία που θέλει να γίνει η Motown των βιντεοπαιχνιδιών, όπως λέει στο τρέιλερ ο διευθυντής της, που υποδύεται ο κωμικός Ασίμ Τσόντρι (μπροστά από μια αφίσα που παραπέμπει στο περσινό επεισόδιο «Metalhead»). Άλλη γνώριμη φάτσα είναι ο Γουίλ Πούλτερ («Οικογένεια Μίλερ») σε φουλ geek mode. 

Το μόνο που δεν επιβεβαιώνει το Netflix είναι οι φήμες ότι η ταινία σου επιτρέπει να καθορίσεις την εξέλιξή της, διαλέγοντας ανάμεσα σε διαφορετικά σενάρια. Όμως κατά πάσα πιθανότητα αυτό ισχύει (η κορεάτικη ιστοσελίδα που προαναφέραμε είχε δηλωμένη διάρκεια της ταινίας 5 ώρες, κάτι που ισχύει μόνο αν υπολογίσεις όλα τα δυνατά σενάρια) και θα το διαπιστώσουμε αύριο... ιδίοις όμμασι.