Στη σειρά «Gotham» μέχρι στιγμής έχουμε δει τον Πιγκουίνο, τον Γρίφο, τον Τζόκερ (στο περίπου), την Κάτγουμαν, τον Mr. Freeze, την Poison Ivy και ένα σωρό «κακούς» β' διαλογής που θα αναγνώριζαν μόνο οι φανατικοί λάτρεις των περιπετειών του Μπάτμαν.

Στην πέμπτη και τελευταία σεζόν, όμως, θα δούμε έναν ακόμη «κακό» από το πάνω ράφι. Πρόκειται για τον Bane, που κέρδισε πολλούς πόντους coolness όταν τον υποδύθηκε ο Τομ Χάρντι στην ταινία «Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή».

Στην τηλεοπτική σειρά θα τον υποδυθεί ο Σέιν Γουέστ, και θα τον γνωρίσουμε αρχικά ως πρώην φίλο του Τζιμ Γκόρντον από το στρατό. Ενώ κάποια στιγμή θα τον δούμε όπως είναι στην παρακάτω φωτογραφία, που δημοσίευσε αποκλειστικά το Entertainment Weekly.

Αν έχετε παίξει «Mortal Kombat» θα σας θυμίσει σίγουρα τους νίντζα Scorpion ή Sub-Zero, σε διασταύρωση με τον Εξολοθρευτή του Σβαρτσενέγκερ. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2019 για να διαπιστώσουμε αν θα αξίζει τον κόπο ή θα είναι το ίδιο γραφικός με τον Bane του άθλιου «Μπάτμαν & Ρόμπιν»: